Grāmatu jaunumi bibliotēkās

Nozaru literatūras jaunumu plauktā Jūs atradīsiet vairākas biogrāfisku aprakstu grāmatas par 20 gs. ievērojamām personībām Latvijā, kā arī Valda Klišāna Ukrainas vēstures stāsts ļaus labāk izprast, kur meklējamas mūsdienu konflikta saknes.

“Vienkārši brīnišķīgs stāsts. Spirgts, izklaidējošs un unikāls.” Jums ir iespēja uzzināt, kurai grāmatai no bibliotēkas jaunumiem dots šāds vērtējums! Dzejas un zibprozas cienītājus arī gaida jaunums, kas ir autores Marijas Luīzes Meļķes debijas grāmata. Kriminālžanra cienītājiem iesakām izlasīt Leldes Kovaļovas “Tvitera tiesu”- grāmatu, kura atbildēs uz jautājumu, vai komentāri internetā var iznīcināt cilvēka dzīvi un karjeru.

Vasaras mēnešos mazajiem lasītājiem noderēs aktivitāšu grāmata, kas rosinās izvingroties un izdejoties. Plauktā atradīsiet arī Guntas Zaļaiskalns ilustrēto Ineses Valteres grāmatu ,,Pasakas ģimenei’’. Savukārt, lasot grāmatu ,,Dullā diena Dundurzālē’’, jums radīsies daudz jautājumu, taču pamazām grāmatas varoņi sniegs atbildes uz tiem.Jauniešiem, kuri iecienījuši fantastikas žanru, piedāvājam izlasīt populāro, daudzkārt apbalvoto, Patrika Nesa triloģijas ,, Haosa spēle’’ 3.daļu ,,Briesmoņcilvēki’’. Šīs grāmatas autoram atnesušas pasaules slavu. Uz tikšanos bibliotēkā!

Saulkrastu novada bibliotēkas jaunumi

Saulkrastu novada bibliotēkas filiāles “Pabaži” jaunumi

Saulkrastu novada bibliotēkas filiāles “Sēja” jaunumi