Izstādes un pasākumi bibliotēkā septembrī

IZSTĀDES

  • Mākslinieka Guntara Zaķa akrila gleznu izstāde “Mana skaistā zeme” (16.09., 30.09. un 14.10. notiks ekspozīcijas maiņa)
  • Grāmatu izstāde „Septembris dzejas mēnesis”
  • “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrijas” 2019. gada grāmatu kolekcija
  • Saulkrastu novada bibliotēkas jauno grāmatu izstāde

AKTIVITĀTES

“Mazo pūčulēnu skola” projekta “Grāmatu starts” ietvaros:

– 10. septembrī un 17. septembrī plkst. 10.00 „Mazo pūčulēnu skola”
1. nodarbība
– 24. septembrī un 1. oktobrī plkst. 10.00 „Mazo pūčulēnu skola”
2. nodarbība
– 8. oktobrī un 15. oktobrī plkst. 10.00 „Mazo pūčulēnu skola”
3. nodarbība

Iniciatīvu „Grāmatu starts” aizsācis Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) Bērnu literatūras centrs, un to atbalsta LNB Atbalsta biedrība, lai mudinātu bērnus iepazīties ar aizraujošo grāmatu pasauli un iedibinātu lasīšanu par tradīciju ģimenē. Nodarbības 3–4 gadus veciem bērniem un viņu vecākiem. Aicinām pieteikties!

Datorapmācības iesācējiem „Viena klikšķa attālumā!” Rudens nodarbību ciklam grupa jau ir nokomplektēta. Norises datums un laiks tiks precizēts. Dalība: bezmaksas.

Pasākums  27. septembrī plkst. 12:00 Saulkrastu novada bibliotēkā tikšanās ar Ziemeļvalstu literatūras tulkotāju Mudīti Treimani.

Saulkrastu novada bibliotēka aicina piedalīties Bērnu, jauniešu un vecāku žūrijas akcijā “Vīrieši! Tēvi! Lasītāji!”. Izlasi sešas grāmatas no žūrijas kolekcijas un aizpildi elektronisko anketu. Balvu izlozē piedalīsies pilnībā aizpildītas anketas. Plašāka informācija: www.lasamkoks.lv sadaļā Pieaugušie.

Saulkrastu novada bibliotēka piedāvā lasītājiem bez maksas lasīt latviešu autoru darbus E-GRĀMATAS formātā tiešsaistē mobilajā ierīcē vai datorā. Par pakalpojumu jautāt bibliotēkā.

  1. septembrī, Spodrības dienā, Saulkrastu novada bibliotēka slēgta.