Ēkas Raiņa ielā 7, Saulkrastos, renovācijas laikā pagalmā būs aizliegts novietot transportlīdzekļus

✔️ Saulkrastu novada pašvaldība informē, ka šonedēļ sāksies Saulkrastu novada bibliotēkas, Raiņa ielā 7, Saulkrastos, renovācija, un tās laikā būs aizliegts pie ēkas pagalmā novietot transportlīdzekļus. Apmeklējot bibliotēku, kafejnīcas vai tuvējos veikalus, aicinām savas automašīnas novietot tuvākajos stāvlaukumos.

✔️ Ēkas renovācijas laikā pagalms būs norobežots, atvēlot gājējiem piekļuves tuneli uz kafejnīcu un bibliotēku, kā arī netiks ierobežota braukšana pa Raiņa ielu līdz jūrai, taču savus transportlīdzekļus šajā vietā novietot nedrīkstēs, jo stāvlaukums tiks izmantots kā būvlaukums.

✔️ Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.

✔️ Saulkrastu novada bibliotēkas renovāciju veiks SIA “Build-Invest Latvia”, un ēkas renovācijas kopējās izmaksas tiek lēstas 734 527.07 EUR apmērā. Saulkrastu novada pašvaldība projekta realizācijai piesaistījusi Eiropas Savienības finansējumu- EUR 213 228, valsts budžeta dotāciju EUR 19849, kā arī līdzfinansējuma nodrošināšanai saņemts aizdevums Valsts kasē.

✔️ Projekta laikā plānots nomainīt ēkas logus un durvis, siltināt ārsienas, jumtu un cokolu, izbūvēt bibliotēkas telpās labierīcības, ierīkot ēkā ventilāciju un veikt citus darbus, uzlabojot ēkas energoefektivitāti un estētisko skatu.