Jaunās grāmatas Saulkrastu novada bibliotēkā

👏Nozaru literatūras plauktos vērtīgi jaunieguvumi- pedagoģijas studentiem noderēs Ausmas Šponas grāmata, aktieriem , režisoriem un vienkārši teātra cienītājiem jāizlasa Zanes Daudziņas grāmata ,,Aktiera runa’’. Kā iemācīt bērnam meditēt?- uz to atbildi sniegs grāmata ,,Mierīgi bērni’’. Vēl izlasāmas piezīmes par filmām un dzīvi un iespēja saņemt apskāvienu grāmatas formātā ,, Mierinājuma grāmatā’’.

☀️Bērniem un jauniešiem piedāvājam grāmatu par pūķiem un ceļošanu laikā, kā arī grāmatu par skeletu ,kurš ilgus gadus strādājis dabas zinību kabinetā , tagad dodas pensijā. Viņš nonāk laukos, kur sākas aizraujoša dzīve! Harija Potera cienītājiem iespēja izlasīt Džeka Torna lugu ,,Harijs Poters un nolādētais bērns’’- spriedze aug, lido lāsti, bet priekšplānā vienmēr izvirzās draudzības nozīme.

📖Romānu cienītājiem piedāvājam gan jaunu kriminālromānu no ,,Detektīvu kluba’’ sērijas, gan 2.daļu vēsturiskajam romānam par Katrīnu I, mīlas romānu ,,Šķirti kopā’’, kas nosaukts par lasīšanas dārgakmeni, kā arī laikmetīgu romānu par TV šovu aizkulisēm, un romānu par Otro pasaues karu,, Birst pelni kā sniegs’’. Visi laipni gaidīti Saulkrastu novada bibliotēkā!☀️