Novadpētniecības izstāde bibliotēkā!

❓ Vai vēlaties doties atmiņu ceļojumā uz Saulkrastu autoostu?

❓ Varbūt zinājāt, ka Saulkrastos tāda bija un kur atradās?

❓ Varbūt atmiņā ataust kāds aizraujošs stāsts, saistīts ar Saulkrastu autoostu, tās ilggadējiem darbiniekiem vai pirmo pieredzi braucot no Saulkrastu autoostas līdz Jūsu gala mērķim?

🚌Ja kāds no šiem jautājumiem Jūs uzrunāja vai iededza ziņkārības dzirksti, tad mīļi aicinām aplūkot Saulkrastu novada bibliotēkas izveidoto novadpētniecības izstādi “Atmiņu ceļojums uz Saulkrastu autoostu”, kurā būs iepējams aplūkot kā izskatījās tajā laikā kursējošie autobusi, uzzināt kādēļ un kur tika izveidota pirmā autobusu satiksme Saulkrastos, kā arī izlasīt stāstus un intervijas par un ap autoostu laiku lokos. Visi laipni aicināti apmeklēt izstādi bibliotēkas darba laikā, kā arī atgādinām par iespēju dalīties ar saviem stāstiem, atmiņām, fotoattēliem un citiem vēsturiskiem materiāliem saistītiem ar Saulkrastu novadu, tādējādi bagātinot mūsu novada novadpētniecības krājumu.

Saulkrastu novada bibliotēkas veidotajā novadpētniecības mapē “Satiksme Saulkrastos” pieejami materiāli par : Autobusu satiksmi Saulkrastos (1962-2011) ; Vilcienu satiksmi Saulkrastos (1938-2009) u.c. dokumenti.