“Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija 2021” noslēguma pasākums

Šodien, 11. martā Saulkrastu novada bibliotēkā svinīgā pasākumā savus diplomus un balviņas saņēma Saulkrastu novada vidusskolas 1.a un 1.b klases skolēni par aktīvu piedalīšanos LNB rīkotajā lasīšanas veicināšanas programmā. Par dalību “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrijā” sakam paldies arī PII “Rūķītis” grupiņām “Sprīdītis”, “Pūcītes” un “Spārītes”. Kopumā skatoties, Saulkrastos bērni visatzinīgāk novērtējuši divas grāmatas – “Pagalma enciklopēdija jeb kas tad tas?” un “Kā sagaidīt citplanētieti”.

Arīdzan šajā gadā, līdzīgi kā aizgājušajā, “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrijā 2021” piedalījās ap 80 dalībniekiem. Paldies visiem iesaistītajiem, un gaidīsim “Bērnu, jauniešu un vecāku žūrijas 2022” grāmatu kolekciju, lai visi kopā turpinātu šo aizraujošo piedzīvojumu grāmatu pasaulē.

18.03.2022. tiešsaistē no LNB plkst. 14.00-16.00 norisināsies “Lielie lasīšanas svētki”, kad varēs uzzināt BJVŽ 2021 novērtētāko grāmatu TOP3. “Lielos lasīšanas svētkus” varēs vērot attālināti LNB Facebook vai YouTube vietnē. Kā ik gadu, svētkos tiks apbalvoti aizvadītā gada visaugstāk novērtētos grāmatu autorus, ilustratorus, tulkotājus un izdevējus.